Velværemeny | Ansiktsbehandlinger

ansiktsbehandling - velværemeny

ANSIKTSBEHANDLING FOR HAN OG HENNE
God ansiktsbehandling som inneholder grundig rens, peeling, forming av bryn, og en behagelig ansikts- og nakkemassasje. Avsluttes med maske for din hudtype.
Ca 60 min. kr 870,- / ca 90 min. kr 1230,-

DANNÈ
er et omfattende firestegssystem for behandling av hud (fjerne døde hudceller, gjenoppbygge, beskytte og vedlikeholde). Botaniske ingredienser i produktene og profesjonelle behandlinger matcher hudens egen kjemi – noe som gir effektive resultater for alle hudtyper og hudtilstander i alle aldre.
Ca 90 min. fra Kr 1.280,-

DYPRENS ANSIKT
Behandlingen gir huden en grundig dyprens med peeling, damp og maske for din hudtype.
Ca 60 min. kr 790,-

EKSPRESS ANSIKT
Oppfriskende ansiktsbehandling for deg som har hastverk, eller bare trenger vedlikehold. Rens etterfulgt av peeling og maske.
Ca 30 min. kr 440,-

ANSIKTSMASSASJE
Avslappende ansiktsmassasje som gir din hud ny glød og vitalitet.
Ca 30 min. kr 440,-

SPESIALBEHANDLINGER
Vi tilbyr et stort utvalg av svært aktive spesialbehandlinger for ulike hudtyper, hver på 90 minutter. Alle behandlinger inkluderer behagelig massasje, samt konsentrerte, plantebaserte spesialprodukter kun for bruk i salong.
Ca 90 min. kr 1.400,-

NÅR DU SKAL BLI MAMMA…
Alle fortjener et løft innimellom, men ingen fortjener det mer enn deg som går med barn i magen. Lett ansiktsbehandling, hånd-, fot- og hodebunnsmassasje. Kan gjøre «mirakler»!
Ca 90 min. fra kr 1.400,-

ØYE BEHANDLINGER
Vi tilbyr gode behandlinger for den sarte huden rundt øynene. Spesialmasker med god virkning på tørrhet, linjer, hudirritasjoner og hevelser. Inkluderer en behagelig øyemassasje.
Ca 25 min. fra kr 490,-/ved ansiktsbeh. kr 240,-

LVL vippeløft
LVL står for Lengde, Volum og Løft og er et fantastisk alternativ til deg som ikke vil ha vippe extention, eller for deg som bruker vippetang. LVL er en skånsom behandling som fremhever dine naturlige vipper ved å forlenge og løfte. Kan utføres med og uten vippefarge. Holdbar i ca 6-8 uker
Vippeløft ca 90 min kr 890,-
Vippeløft med farge ca 90 min kr 1050,-

Permanent farge vipper eller bryn kr 320,-
Permanent farge vipper og bryn kr 480,-
Permanent farge bryn m/napp kr 320,-
Forming av bryn fra kr 215,-

KRYSTALLSLIPING
Dette er en mekanisk hudsliping som utføres ved bruk av sandkrystaller og vakum. Sorte prikker, store porer og arr mildnes. Det er også en behandling som er styrkende og gjenoppbyggene, og kan ha positiv effekt på linjer og pigmentering. Anbefales som kur, men kan også tas som enkeltbehandling.
Ca 30 min. fra kr 640,-

MAKE-UP
• Lett makeup, ca 30 min. kr 485,-
• Aften/selskapsmake-up, ca 45 min. kr 630,-
• Brude makeup, ca 60 min. kr 810,-

 

Priser pr. mai 2017